Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Sitemap

Om-Flag er en dansk flag-butik på nettet. Om-flag forhandler mange forskellige typer af flag og andre produkter som er i relation til flagene.
 
De vigtigste flagprodukter der forhandles på om-flag.dk er de danske flag til flagstangen, nemlig Dannebrogsflaget. Hos om-flag.dk finder du 2 forskellige kvaliteter af Dannebrogsflag. Med de forskellige kvaliteter af flagene, er der selvfølgeligt også forskel på prisen. Det første Dannebrog er det billigste og er syet af en polyesterdug.
 
  • Dannebrog i polyester er som nævnt det billige Dannebrogsflag som forhandles her på om-flag.dk.
  • I den lidt dyrere ende er et Dannebrog flag i endnu bedre kvalitet, som er syet af en dug af nylon og uld.
Udover de store Dannebrogsflag, forhandler om-flag også vimpler. Vimplen er det lange smalle flag som vi må have i flagstangen døgnet og året rundt. Vi har 3 forskellige produkter som vi dækker ind under betegnelsen vimpler, men det er faktisk 3 forskellige typer af flag.
 
 
Dannebrogsflaget hejser vi normalt op i flagstangen når der er noget som skal fejres. Det kan være fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper og andre lignende begivenheder. Specielt fødselsdage er i Danmark forbundet til flag og fødselsdagsflagstang. Når en fødselsdag eller andet skal fejres, hejses Dannebrog ofte op i toppen af flagstangen, men der er også en del der har en mindre flagstang som kan stilles ud til fordøren med et fødselsdagsflag i toppen.
 
Når der er styr på de flag som skal være ude til fødselsdagen, er der også flag som er gode at benytte indendørs. Her kan man finde flotte bordflagstænger med dannebrogsflag. Hos om-flag forhandler vi to forskellige bordstænger.
 
Du kan også finde et flot polyester Danmark flag til indendørs brug, eller et af de mange andre flag fra hele verden. Du finder alle verdens flag hos om-flag.dk, så uanset om du er på udkig efter et USA flag, det engelske flag eller et flag fra et andet land, kan du finde det her i shoppen.
 
Hos om-flag forsyner vi også de danske roligans med flot rød-hvid roligan udstyr. Du kan finde meget forskelligt roliganudstyr. Vi har valgt at opdele noget af det i mindre grupper som:
 
Udover det danske fanudstyr leverer vi også merchandise til forskellige danske fodboldklubber og håndboldklubber samt bådklubber.
 
I den forbindelse har vi også mulighed for at sælge masser af forskellige produkter af textil med eller uden tryk. Det er derfor muligt at få trykt logo, navn og andet på de mange forskellige t-shirtssweatshirtsjakker og andet textil.

Vi har samlet en række ordforklaringer som om ord og sætninger der bruges i forbindelse med brugen af Dannebrog.