Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Roliganudstyr

Dansk merchandise eller roligan udstyr til ægte danske fans. Hos OM Flag finder du mange forskellige produkter som du kan iklæde dig når du skal se det danske landshold spille uanset om det er fodboldlandsholdet, håndboldlandsholdet, ishockeylandsholdet eller et hvilket som helst andet dansk landshold.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg
 • Superfan pakke, Luksus

  Superfan pakke, Luksus

  Superfan pakke med 1stk. Danmark t-shirt, 1 stk rødt tudehorn og 1 stk. dannebrog i nylon 140x100cm med velcro.


  Varenummer: Supakke

 • Superfan pakke, stor

  Superfan pakke, stor

  Superfan pakke med 1stk. Danmark t-shirt og 1 stk tudehorn.  Varenummer: fanpakST

 • Superfan pakke, mellem

  Superfan pakke, mellem

  Superfan pakke med 1stk. Danmark t-shirt og 1 stk. rødt eller hvidt båthorn.
  Varenummer: fanpakML

 • Kompressorhorn 380ML

  Kompressorhorn til fodboldfans

  NB. 380 m/l ! Næsten 2 gange så meget indhold som i vores tidligere modeller.
  Kompresserhorn der giver masser af lyd til eks. fodboldkampe, håndboldkampe eller lignende. Støt de danske fodbolddrenge på deres vej mod VM i 2018 og giv dem lidt lyd med på vejen mod succes.

  OBS: Hornet fra dette produkt, passer IKKE på vores gamle kompressorhorn fra Marco.

  Varenummer: tuho0000

 • 380 ml Refill til Kompressorhorn

  380 ml Refill til Kompressorhorn

  Hele 380 m/l
  Elsker du dit hold? Synes du, det er sjovt med et horn, der larmer helt vildt? Har du altid ønsket at det kunne vare i længere tid? Denne refill passer til vores kompressorhorn, og giver hornet en længere levetid, så det kan blæse endnu længere tid.Støt dit hold og give dem noget ekstra gas når der er brug for det. Tænk dig, hvor praktisk det ville være, hvis dit horn nu var løbet tør og du ikke kunne støtte dit hold når de havde mest brug for dig. Med en refill kan du på 2 sekunder være med til, at støtte dit hold igen. Dette vil være med til at give den gode lyd tilbage i det døde horn.

  Varenummer: tuhore380

 • Dobbeltstrikket Danmarkstørklæde

  Danmarkstørklæde

  Dette dobbeltstrikkede Danmarkstørklæde passer perfekt til den kræsne roligan der gerne vil have et tørklæde, hvor der er gjort lidt ekstra ud af designet. Tørklædet er dobbelstrikket, hvilket gør det tykt og behageligt at have om halsen.

  Varenummer: dktø0008

 • Danmark Beanie med 3D broderi

  Danmark Beanie med 3D broderi

  Hvad enten du holder med FCK, AGF, OB eller AaB, er denne Danmarks strikhue perfekt til de kolde dage på stadions rundt omkring i landet. Og selvfølgelig er den et must hvis du skulle være så heldig at tage til landskamp i Parken en kold aften.

  Varenummer: dkbeanie

 • Danmark T-shirt rød med kors

  Danmark T-shirt rød med kors

  Dannebrog T-shirt er lavet i 100% bomuld som ikke krymper.
  T-shirten er rød med rigtig flot hvidt tryk og sort trykt DANMARK.
  En rigtig flot t-shirt i super kvalitet!

  Varenummer: dktr0000

 • Dobbeltstrikket Danmark halstørklæde

  Danmarkshalstørklæde

  Dobbelstrikket Danmarkshalstørklæde der er perfekt til brug på de kolde dage på danske stadions. Så bak op om de danske landshold ved at iføre de rød/hvide farver.

  Varenummer: dktø0001

 • Dobbeltstrikket Danmark halstørklæde

  Dobbeltstrikket Danmark halstørklæde

  Dette dobbelstrikkede DANMARK halstørklæde i nyt og hvidt design er perfekt som tilbehør når de danske fodbolddrenge spiller landskampe i løbet af det kølige forår. Så støt op om de danske landshold og iklæd Jer de røde og hvide farver.

  Varenummer: dktø0007

 • Dobbeltstrikket Danmark halstørklæde

  Dobbeltstrikket Danmark halstørklæde

  Dette dobbeltstrikkede Danmark halstørklæde i retro look vækker minder tilbage til de danske fodbolddrenges triumf i Sverige i 1992.

  Varenummer: dktø0003

 • Ansigts Maling Rød

  Ansigts Maling Rød

  Ansigtsmaling i rød. Let og praktisk påføring på huden. God fed kvalitet som ikke smitter af hvis det bliver vådt men tages let af med tørt papir.

  Varenummer: ansigtr

 • Ansigts Maling Rød og Hvid 1 sæt.

  Ansigts Maling Rød og Hvid 1 sæt.

  Ansigtsmaling i røde/hvide striber. Let og praktisk påføring på huden. God fed kvalitet som ikke smitter af hvis det bliver vådt men tages let af med tørt papir.

  Varenummer: ansigtm

 • Ansigts Maling Hvid

  Ansigts Maling Hvid

  Ansigtsmaling i hvid. Let og praktisk påføring på huden. God fed kvalitet som ikke smitter af hvis det bliver vådt men tages let af med tørt papir.

  Varenummer: ansigth

 • Sort cap med DANMARK

  Sort cap med DANMARK

  Denne sorte cap er ideel til sommeren på de danske eller udenlandske campingpladser. Beskyt hovedet mod solen samtidig med du viser, hvor du kommer fra.

  Varenummer: dkcaps00

 • Dannebrog 100x140 cm.

  Dannebrog 100x140 cm.

  Dette Dannebrogsflag er let at slå om den danske fan og perfekt når stoltheden til det danske land skal vises frem. Ideelt at medbringe når de danske landshold skal mærke din støtte.

  Varenummer: danny140

 • Rød Danmark cap med 3D broderi

  Rød hvid Cap med Danmark broderet

  Denne kasket i rød/hvide farver har DANMARK og det danske flag broderet i 3D på fronten. Kasketten passer rigtigt godt til en solrig dag på et stadion mens det danske landshold spiller. Så tag kasketten på og støt de danske fodbolddrenge på deres svære vej mod EM 2016

  Varenummer: dkcapbro

 • Heavy cap rød/hvid med broderi

  Rød og hvid Heavy cap

  Denne kasket i rød/hvide farver har DANMARK og det danske flag broderet på fronten. Kasketten passer rigtigt godt til en solrig dag på et stadion mens det danske landshold spiller. Så tag kasketten på og støt de danske fodbolddrenge i deres svære færd frem mod EM 2016.

  Varenummer: dkcaprh0

 • Konfetti Frisbee lilla

  Konfetti Frisbee lilla

  Konfetti i lilla der er med til at vise en sublim støtte til de danske landshold hvad enten det i håndbold, fodbold eller andre sportsgrene. Konfetti kastes afsted mod banen, hvorefter det folder sig ud og skaber en fantastisk stemning.

  Varenummer: confrlilla

 • Snoopy hætte i røde og hvide striber.

  Snoopy hætte i røde og hvide striber.

  Superskør rød/hvid snoopy hat i 100% polyster.

  Denne snoopy hat medfører naturligt en fantastisk stemning hos de danske roligans. Den kan bruges på flere forskellige måder og den smule eleastiske stof gør at den altid er behagelig at have på.

  Helt sikkert den mest specielle hat vi har!

  Fåes i medium og large.

  Varenummer: dksnoopy

 • Dannebrog overtræk til sidespejle

  Dannebrog overtræk til sidespejle

  Overtræk til sidespejlet med Dannebrog
  Lige til at trække henover
  Pakken indeholder 2 stk.

  Materiale: elastisk polyester/lycra

  Varenummer: autoover

 • Danmark EM 2012 tørklæde

  Danmark EM 2012 tørklæde

  Selvom EM 2012 for længst er færdigspillet, kan man stadig støtte de danske fodbolddrenge i deres færd mod VM 2014 i Brasilien. For kun kr. 25,- får du dette lækre halstørklæde.

  Varenummer: dktøem12

 • 1 stk. auto flag - Dannebrog

  Dannebrogflag i rød og hvid

  Dannebrog til bilen. Nem at montere i sideruden. Så kan du holde med Danmark, imens du kører bil.
  Flaget er 30x40cm og fylder derfor ikke så meget.

  Varenummer: autostda

 • Båthorn! I mange farver

  Båthorn! I mange farver

  …ja, altså ikke dig :) Men disse fine membranhorn – helt uundværlige ved alle sprudlende og festlige arrangementer. Larmer rigtigt herligt og lige så meget som kompressorhorn, men koster under en tredjedel!

  Varenummer: Båthorn0

 • Solskygge med flag

  Solskygge med flag

  Denne diskrete hvide solskygge er ideel til brug hele sommeren, hvad enten det er på campingspladsen eller på golfbanen. Solskyggen er hvid med et lille, elegant dannebrogsflag broderet på siden.

  Varenummer: dksolsky

 • Solskygge 3D

  Solskygge 3D

  Denne hvide solskygge med 3D skrift og det danske Dannebrog broderet på fronten passer perfekt til dig der vil beskytte ansigtet mod solen og samtidig beholde luft til håret. Passer også ideelt til en dag på golfbanen under den bagende sol.Prisen for denne er KUN 60,-

  Varenummer: dksols3d

 • Vuvuzela horn rød

  Rød Vuvuzala horn

  Dette mundblæste horn oplevede en massiv omtale under VM slutrunden i fodbold i 2010 i Sydafrika. Hornet giver en kraftig lyd og er perfekt hvad enten det er det lokale fodboldhold der skal mærke støtten eller det danske håndboldlandshold.Med Vuvuzelahornet kan du for alvor give lyd fra dig.

  Varenummer: vuvurød0

Roliganudstyres er også godt til andre større begivenheder som er opdelt i nationaliteter. Eksempelvis når der er det internationale melodi grand prix, kan det hjælpe de danske musikere at se en masse fans som er klædt i de danske rød-hvide farver.
 
Hos OM Flag finder du forskellige Danmark hatte, eller andet hovedbeklædning som en rød/hvid Danmark kasket. Du kan også finde flere forskellige strikkede Danmark halstørklæder. Vi forhandler både mundblæste horn og kompressorhorn, samt refil patroner til kompressorhornet.

Er der noget dansk merchandise som du ikke kan finde i vores sortiment er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi prøve at skaffe det hjem til dig.