Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Tøj

Det gælder om at have en veludstyret garderobe lige meget om det er sommer eller vinter. For de fleste kvinder er det en kamp, hvor sæsonens mode skal studeres grundigt, så man kan få det helt rigtige. For mændene er det dog oftest en mere afslappet sag – vinteren kræver nemlig dejligt varmt tøj, mens man om sommeren har behov for noget, der er luftigt og køligt.

Derudover er det selvfølgelig bare en bonus, hvis man som mand kan gøre det billigt, når man skal have købt sit tøj. Godt tøj er en nødvendighed, men der er også sjovere ting at bruge sine penge på.

Siden du har valgt at besøge om-flag.dk, så håber du måske på at gøre et godt kup, og det er der rig mulighed for. Vi har et stort udvalg, der blandt andet byder på:

Til sommerhalvåret

Er du på udkig efter noget dejligt tøj til sommerhalvåret, så er du kommet til det rigtige sted. Det der nok tiltaler den bredeste kundegruppe er vores billige T-shirts, og det er med god grund. Det er meget få steder, at man kan finde T-shirts af så god kvalitet, der ikke koster en formue.

Det er en stor fejl, når folk tænker at kvalitet behøver koste en formue. I alt for mange tilfælde betaler man i dyre domme for et mærke, der ikke synderligt bidrager med noget til tøjet. Hos om-flag.dk betaler du kun for kvaliteten af det produkt, som du modtager. Det betyder, at du får et produkt, hvor stoffet er af en ordentlig kvalitet, og at T-shirten samtidig kan holde farven under vask. Kort sagt vil du med et par T-shirts være godt udstyret til sommerens varme dage.

Varmen er imidlertid ikke den eneste udfordring, når det gælder den danske sommer. Vi laver måske meget sjov med, at den danske sommer altid er regnfuld, men der er bestemt også meget sol. Når solen skinner kan det være en stor fordel at være udstyret med en kasket, der kan skærme lidt for solen. Hvis du ikke er den store fan af kasketter, så kan vi også byde på et stort udvalg af bøllehatte, der skærmer mindst lige så godt.

At du vælger en billig cap frem for en af et dyrere mærke, behøver bestemt ikke betyde noget for kvaliteten. Igen handler det primært om, at der normalt er et tøjmærke, som du betaler mange penge for. Vores billige caps fås i mange forskellige farver, så du behøver ikke gå på kompromis med udseendet. Du kan både få en diskret sort cap eller en i pangfarver. Det er helt op til dig.

Det samme gælder vores bøllehatte – det er både muligt at få hatte i diskrete farver, så det bare er en hat, der skærmer for solen, men du kan også vælge en farverig bøllehat, der kvikker alt lidt op. I mange tilfælde kan en bøllehat være det perfekte valg til små børn, der ellers har en tendens til at skubbe kasketter af. At en bøllehat ser ufatteligt sød ud er naturligvis bare en bonus.

Til vinterhalvåret

Vores udvalg af T-shirts, caps og tanktoppe kan naturligvis også bruges i vinterhalvåret, men mange vil nok synes, at det bliver lidt holdt i længden. Derfor kan vi også byde et på stort udvalg af lækre og varme sweatshirts, der med garanti kan skærme dig for den værste vinterkulde.

Ligesom med vores andre produkter kan vores sweatshirts fås i et væld af forskellige farver. Derudover fås de også både med og uden lynlås, samt til kvinder og mænd. De dejlige trøjer er endnu et bevis på, at kvalitet ikke behøver koste en formue.

Diverse sweatshirts kan naturligvis med fordel kombinerede med eksempelvis en af vores T-shirts eller tanktoppe, for at holde varmen endnu bedre. Man skal ikke undervurdere værdien af en god sweatshirt om vinteren, når det for alvor er koldt udenfor og radiatorerne ikke helt kan varme huset op hurtigt nok. Samtidig beskytter vores lækre sweatshirts mod træk, så du undgår nemmere sygdom og hold i nakke og ryg. Du får ikke en bedre sweatshirt til pengene.

14 dages returret.

Er du stadig i tvivl om vores varer er noget for dig? Mange af os bliver varsomme, når vi ser lave priser, men kvaliteten på vores varer er god nok.

Hvis du bestiller nu, afsender vi ordren så snart som muligt. Fra du modtager din bestilling har du 14 dages returret. Det vil sige, at du kan sende varen tilbage, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Dermed har du også en garanti for, at vi ikke overdriver, når vi roser vores varer.

Vi sælger naturligvis også meget mere end billige T-shirts, caps, bøllehatte, tanktops og sweatshirts. Har du ikke fundet noget, der frister endnu skal du derfor være velkommen til at kigge på vores udvalg af lækre polo T-shirts, jakker, bukser og ikke mindst babytekstil.