Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Mens Carbon Tee t-shirts

Vi har hos OM-Flag også den populære model, Mens Carbon tee t-shirt blandt vores sortiment. Denne fantastiske t-shirt er til de mænd, som elsker tætsiddende og pasformede t-shirts. Med disse Mens Carbon tee’s får du den perfekte t-shirt til mænd, og du vil helt sikkert synes om dem. Fremstillet at den bedste kvalitet sikrer dig, at du får en meget lækker herre t-shirt, som du knap vil kunne undvære igen. 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Vi har et bredt udvalg af disse Carbon Tee t-shirts, så du vil med garanti finde en t-shirt i netop den farve, som du holder allermest af. Søger du billigere t-shirts har vi en række forskellige meget billige t-shirts som du er velkommen til at kigge nærmere på.

Carbon Tee t-shirts med perfekt pasform

Vores Carbon Tee t-shirts findes i alle størrelser, og derfor vil du med garanti kunne passe dem. Det lækre stof gør ligeledes, at du den sidder tæt på din krop, men stadig er yderst behagelig at have på- En super lækker model, som enhver mand vil synes om!

Bestiller du 10 t-shirts eller flere kan du bestille med logotryk eller broderi. Du bestiller tryk på info@om-flag.dk eller på telefon 98 14 75 20.

Skal du også bruge en varmere trøje finder du et bredt udvalg af billige sweatshirts her på om-flag.dk