Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Målflag

Målflag 90 x 150 cm

Det ternede målflag bliver i dag vist i forbindelse med afslutningen på motorløb, for at symbolisere afslutningen på dette. Officielt er det derfor den første kører der kører forbi dette flag, der vinder løbet. Flaget associeres derfor ofte med det at vinde. Der er ingen officielle forklaringer på, hvorledes dette symbol er opstået, men der spekuleres i flere forskellige teorier som ophav til dette flag. En af dem går på, at flaget skulle være opstået i forbindelse med cykelløb på de franske landeveje i det 19. århundrede. En anden går på, at det opstod på den amerikanske prærie i forbindelse med hestevæddeløb, som blev efterfulgt af offentlige måltider. For at vise, at dette måltid stod klar og at hestevæddeløbet derfor skulle nærme sig sin afslutning, blev der viftet med en ternet klud.

Flaget med de sort/hvide tern er lavet i 100 % Polyester. Målflag flag er trykt på tyndt polyesterstof og monteret med linning og eyletringe.
Flotte flag til indendørs brug. UEGNET til længerevarende udendørs brug!
 
Målflaget benyttes ofte til at markere at motorløb er overstået. Den første der kører over mållinien når der viftes med målflaget er vinderen af løbet.
Varenummer: nylmål00
Pris 150 DKK pr.stk
Antal:

Leveringstid: 2-7 hverdage