Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Fødselsdagsflagstang på 180 cm

Kvalitets flagstang 180 cm med Dannebrog

Bemærk: Prisen er incl. gratis fragt.

Kvalitets flagstang 180 cm med fødselsdags flag, som passer perfekt til at byde gæsterne velkomne når noget skal fejres. Flagstangen er fabrikeret i høj kvalitet og er desuden udstyret med en tung jernfod, således flaget står solidt i blæsevejret, dog anbefales det ikke at lade den stå udenfor i regnvejr i længere tid.

180 cm. Fødselsdagsflagstangen er desuden udstyret med en klampe af jern, samt en konisk stang med en rød træknop. Selvet flaget er et 60 cm polyesterflag udstyret med rigtig flagsnor i god kvalitet.
 
Derfor et kvalitetsflag til en meget lav pris.
 
Skal du bruge en lille flagstang til at stille ud foran døren, kan du med denne kvalitets fødselsdagsflagstang på 180 cm få en god flagstang der holder til at blive brugt mange gange.
 
Denne flagstang kan også sagtens bruges af virksomheder til receptioner, jubilæer eller lignende hvor personalet eller virksomheden skal fejres.

Udover den flotte fødselsdagsflagstang i høj kvalitet kan du også købe mange andre fødselsdagsflag her hos OM Flag.
 
Flagstangen leveres med en flot Dannebrog der passer til flagstangens højde på 180 cm.
 
Vil du gerne benytte flagstangen indendørs, vil den også fungere fint til det. Flagstangen er let at flytte ind og den lille størrelse gør at den kan placeres i en lille gang eller i en stor stue.
 
Med en fødselsdagsflagstang på 180 cm er du klar til at fejre alle fødselsdage eller andre festligheder.
 
Ønsker du/I at få et et personligt flag eller logo flag med, koster et stk. 175,- ved modtagelse af en printklar fil. Vi kan også være behjælpelig med at lave et grafisk  lay out - her er det bedst at sende en mail til: Info@om-flag.dk.
Varenummer: 701
Pris 999 DKK pr.stk
Antal:

Leveringstid: 3-5 hverdage