Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Glasfiber flagstang 9 m

Glasfiber flagstang 9 meter uden støtte

Køb en 9 meter høj glasfiber flagstang til en lav pris. Glasfiber flagstangen er beregnet til montering med støtte som du finder i træ og beton. Leveres med rød flagknop, flagline, flagclips og lineholder.

Vi anbefaler at bestille spændebeslag sammen med glasfiber flagstangen så den kan monteres korrekt på støtten. Du finder vores forskellige spændebeslag til glasfiber flagstænger på siden med flagstang tilbehør.

Denne 9 meter høje glasfiber flagstang er en meget populær flagstang til opstilling i haven. Mange private køber 9 meters flagstænger da de passer godt ind i almindelige haver. Skal du bruge en glasfiber flagstang som er højere eller lavere kan du finde vores udvalg af flagstænger i forskellige højder her på siden.

Lige som de andre flagstænger i glasfiber har denne flagstang også en rigtig høj kvalitet og vi yder derfor 10 års garanti på flagstangen.

Du kan også bestille forskellige rød-hvide danske flag til flagning i den nye flagstang her. Se blandt andet vores:

Vil du gerne kunne flage efter mørkets frembrud kan du eventuelt købe denne billige flagknop med lys som automatisk oplader gennem solceller og lyser når det bliver mørkt.

NB. Levering 2-3 uger. 250kr i fragt

Varenummer: fs09st00
Pris 3.215 Nu 2.600 DKK pr.stk
Antal:

Leveringstid: 14-21 hverdage