Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Danmark T-shirt rød med kors

Danmark T-shirt rød med kors

Dannebrog T-shirt er lavet i 100% bomuld som ikke krymper.
T-shirten er rød med rigtig flot hvidt tryk og sort trykt DANMARK.
En rigtig flot t-shirt i super kvalitet!

Disse lækre Danmark t-shirts er lavet af 50/50 bomuld/polyester, og er ideelle, hvis du er blandt de heldige, der skal til VM i damehåndbold, EM i herrehåndbold, WM i fodbold eller en af kvalifikationskampene til en slutrunde som det danske landshold skal spille. Uanset hvilken sport du følger det danske landshold i vil en af de lækre Danmark t-shirts være med til at vise hvem du holder med.

Én ting er sikkert. Hvis vi skal hive medaljer hjem fra en slutrunde, skal der ikke alene være stort mødetal af tilskuere – tilskuerne skal også mentalt være klar til at heppe på de danske landsholdsspillere. Og for at kunne være et godt publikum og hjælpe spillerne på banen optimalt, kræver det også lidt forskelligt merchandise. Et eksempel på merchandise kunne være en Dannebrog t-shirt. At kunne løbe rundt som spiller på banen og kigge op på publikum for at se publikum klædt i rødt og hvidt. Så klæd dig som alle andre til landskampen i rødt og hvidt. Køb en Danmark t-shirt og tag den på så du viser landsholdet og alle de andre at du er en rigtig roligan og at du støtter holdet 100%. Vær den fan, der kommer til kampen med ét og kun ét formål – at støtte de røde og hvide!

Danmark t-shirt til håndbold

Det vil skabe en mentalitet i hallen, som vil blæse det andet holds fans (og holdet selv) langt tilbage til, hvor de kommer fra! For når de danske kvinder eller mænd spiller håndbold, skal de kunne mærke, at det er Danmark der i de 60 minutter ejer hallen. Og det skal du som fan være med til at sørge for.

T-shirten med skriften Danmark inden i det hvide kors er behagelig at have på i en håndboldhal, og de danske spillere på banen er ikke i tvivl om hvem du holder med når du har det rød-hvide t-shirt på.

Fodbold med Danmark t-shirt

Som danske fodbold roligan kan det være svært at have tøj der passer til hele året, da der er store temperaturforskelle på at støtte det danske fodboldlandshold både sommer og vinter. Derfor anbefaler vi at man køber en Danmark t-shirt i den størrelse som man normalt ville købe en t-shirt i, og derudover køber en t-shirt i en eller to numre for stor, så man om vinteren vil kunne trække den rød-hvide Danmark t-shirt over jakken, og på den måde gøre det synligt for de danske landsholdsspillere at det er danske roligans som står på stadion.

Så når du tager til kamp, om det er håndbold, fodbold eller ishockey, så hav din Danmark t-shirt klar, og støt dit hold, som du ville støtte din søn eller datter til en miniput fodboldkamp eller håndboldkamp! Vær den fan!

Varenummer: dktr0000
Pris 99 DKK pr.stk
Antal:
Størrelse

Leveringstid: 3-5 hverdage