Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Dronning Margrethe, flagdag den 16. april

Den 16. april er en dansk flagdag hvor vi hejser Dannebrog for ingen mindre end selveste Hendes Majestæt Dronning Margrethes fødselsdag, der skal flages med fødselsdagsflag for. Og det gælder hele Danmark. Man vil nemlig med garanti kunne se Dannebrog, det danske flag rundt omkring i hele Danmark. Mange mennesker kan nok ikke nødvendigvis alle deres flagdage i hovedet – og det er vel også til at forstå, eftersom der er 18 forskellige dage på året, hvor det er tid til for hejse Dannebrog. Og det er også her, du skal være den gode dansker, som også er med til at støtte det nationale, vi har her i landet og hejse dit Danmarksflag i din have. Om du så har en vimpel, en stander eller et ganske normalt flag, så tag da for guds skyld at hejse det! Dannebrog er så flot et flag, at det ville være synd andet end at vise det til alle omkring dig.

Men sidder du måske i den situation, som mange andre mennesker, at du simpelthen ikke har noget flag? Du har måske ikke engang en flagstang? I så fald vil første skridt på vejen til at være i stand til at hæve Danebrog i din have være, at anskaffe dig en flagstang. Herefter kan du købe lige præcis det flag, der passer til dig her hos om-flag.dk. Ønsker du måske at dit være skal være et flag i polyester? Eller ønsker du dig måske et uldflag? I så fald, er du nemlig kommet til det rigtige sted. Du vil ikke blive skuffet, når du handler på om-flag.dk.

Eller er du måske typen, der ikke bryder dig så forfærdeligt meget om den normale form, et flag har? Så kan du nemlig også få dig det, der hedder en vimpel. Vimpler er stadig flag, men de er kortere og bredere end et normalt Dannebrogsflag. Dette kan bestemt anbefales, hvis du synes det normale Dannebrog er en smule for stort. Er du helt vild, findes der også dét, der hedder en stander, som er endnu kortere og bredere end en vimpel. Dette er også en lækker form for flag. Men gør dig selv den tjeneste og tjek de forskellige flag, du kan få her på om-flag.dk ud!