Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

VM i damehåndbold 2013

Skrevet den 11-11-2013
VM i damehåndbold 2013For 21. gang bliver der afholdt WM i damehåndbold, og værtslandet er denne gang Serbien. Der deltager 22 forskellige hold med repræsentanter fra 5 forskellige kontinenter: Asien, Europa, Oceanien, Afrika og Sydamerika.
Selvfølgelig er den danske kvinder endnu en gang med. Træneren er Jan Pytlick, og vi må håbe, at vi som danskere kan genopleve succesoplevelser vi havde med de danske kvinder i 90’erne. Danmark er i gruppe med Kina, Brasilien, Japan, Algeriet og ikke mindst, værterne fra Serbien. Det bliver en hård kamp for Danmark, men mon ikke de, som sædvanlig, klarer ærterne? Det er vi i hvert fald mange herhjemme, der håber på. Det er jo en fantastisk ting at føle den fryd, når ens eget land vinder – især fordi det jo desværre sker så sjældent.

I alle håndbold turneringer hører der altid en hvis ting med -  merchandise. Sidder man som tilskuer, vil man gerne have noget, der signalerer, hvad det er for et af de to hold, man egentlig holder med. Og det kan tilbydes her på om-flag.dk. Er du f.eks. typen, der gerne vil se meget engageret ud, når du jubler på dit hold? I dette tilfælde, er du kommet til det helt rigtige sted. En af de fede ting, der kan erhverves her på siden er f.eks. en Dannebrog T-shirt. En Dannebrog T-shirt er en T-shirt med det danske flag på i 100% bomuld. Den lækre Danmark T-shirt kommer til børn og voksne i alle aldre og størrelse, så man skal bestemt ikke være nervøs for ikke at kunne finde én, der passer.

Andet lækkert merchandise, man kan anskaffe sig her på siden, er ting som man klassisk ser på de danske tribuner, når de danske kvinder spiller – det er ting som horn, ansigtsmaling, en kasket, et Danmarkstørklæde, eller hvis man er helt vild, et vuvuzelahorn, selvfølgelig i rød.

De ting, man kan anskaffe sig her på om-flag.dk er altså med andre ord essentielle ting, hvis man er ambitiøs omkring håndold. Det hjælper meget for spillerne på banen at kunne kigge op, og se, der sidder folk på tribunerne, som er med én. Især hvis man er bagud. Så støt dit hold til denne WM-slutrunde og køb en ægte fan T-shirt her!

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage