Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Vi er røde vi er hvide!

Skrevet den 31-05-2017
Vi er røde vi er hvide!Der er et yndigt land. og det var der også i 1992. Den 26/6 1992 vandt Danmark som bekendt 2-0 i EM finalen i fodbold også endda over arvefjenderne fra Tyskland

Vi er røde vi er hvide!


Der er et yndigt land. og det var der også i 1992. Den 26/6 1992 vandt Danmark som bekendt 2-0 i EM finalen i fodbold også endda over arvefjenderne fra Tyskland.


Hele nationen var i ekstase og det hele var en fantastisk fest i rød/hvide farver, båthorn, klaphatte, vikingehjelme og Danske flag og ikke mindst danske roligans.


For at fejre 25 års jubilæet for denne fantastisk begivenhed spilles der landsholdskamp mod netop Danmark og Tyskland d. 6/6-2017 og det fejre vi selvfølgelig også! For er der noget vi kan lide så er det når vi kan lufte de røde/hvide farver, sætte os med en kold øl og se en god fodboldkamp.


Vi er jo en af Danmarks største leverandører af roliganudstyr - derfor føler vi også et ansvar for at få de danske roligans klædt ordentlig på til kamp.


Vi håber derfor at du vil støtte op om drengene og besøge vores webshop med roliganudstyr - til gengæld vil vi sætte priserne helt i bund så vi virkelig kan få gang i festen.



Og husk nu at kampen mellem Danmark og Tyskland blot er en festlig optakt til den meget vigtige kvalifikations kamp mod Kasakhstan, som SKAL vindes for at lykkes med kvalifikation til VM i 2018 i Rusland.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage