Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

T-shirts til tryk

Skrevet den 03-02-2014
T-shirts til trykPå om-flag.dk er vi begyndt at introducere mange forskellige t-shirts der er klar til tryk. Der er T-shirts i forskellig kvalitet, forskellige farver, forskellige størrelser og forskellige typer. Du finder alt fra normale tynde t-shirts, over t-shirts med v-udskæring og stor hals til polo t-shirts og alt der imellem.
Vi har på om-flag også langærmede t-shirts, og der er t-shirts til mænd, til damer og unisex t-shirts. Alle de nye t-shirts kan findes under vores nye menupunkt, Textil, og der vil løbende blive tilføjet flere produkter.
 
Du kan finde t-shirts fra størrelse 2 år og helt op til 6XL, så der er t-shirts til både de helt små børn, og de helt store voksne. Vores Basis Cotton T-shirt er en billig t-shirt som laves i alle størrelserne fra 2 år til 6XL.
Farverne på de mange t-shirts varierer fra neutrale sort, hvid og grå til skrigende pang-farver som pink og lime. Du kan derfor finde farver til alle formål.
 
Vi forhandler t-shirts som er anvendelige til gymnastikopvisniger, og t-shirts som er beregnet til en hård arbejdsdag. Der er stor forskel på kvaliteten af stoffet, og derfor er der også en t-shirt til lige præcist dit behov.
 
Alle vores T-shirts er Label Free, hvilket betyder at du får en t-shirt uden et brandet navn i nakken eller andre steder. Du kan dermed få trykt dit brand i nakken, så t-shirten fremstår som en helt officiel t-shirt.
 
Udover tryk af brand i nakken, kan du også få tryk eller broderet logo, navn eller andet andre steder på t-shirten, så skal der være logo på brystet, navn på ryggen eller andet, kan det lade sig gøre.
 
I løbet af foråret 2014 vil der løbende blive udvidet i sortimentet, så der også kommer sweatshirts, hættetrøjer, jakker og bukser.
 
Vi kommer også til at udvide vores textilafsnit med produkter til tryk eller broderi til børn og babyer i form af hagesmæk, bodystockings, t-shirts, bukser og håndklæder.
 
Der vil også blive mulighed for at købe forskellige tasker og poser med eller uden tryk og broderi, og hovedbeklædning i form af kasketter, solskærme og bølle hatte.
 
Alt i alt kommer der utroligt mange typer af textil der er klar til tryk eller broderi, men fælles for alle de mange textilprodukter er at de også kan købes uden tryk eller broderi, og der kan købes helt ned til 1 stk. af gangen.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage