Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Resultat af finalen håndbold EM Danmark - Frankrig

Skrevet den 26-01-2014
Resultat af finalen håndbold EM Danmark - FrankrigDanmark fik en rigtig dårlig start på håndbold EM finalen mod Frankrig og fik slet ikke spillet til at fungere og efter 18 minutter var Danmark bagud med 4-13 mod Frankrig
Danmark kom lidt bedre med i slutningen af første halvleg og resultatet ved pausen var 16-23. Dermed var forspringet skrumpet fra 9 til 7 mål. Der var stadig langt op så der var meget at snakke om i omklædningsrummet for Ulrik Wilbek og de danske håndboldherrer.
 
I begyndelsen af anden halvleg begyndte det at se rimeligt ud, og med en fransk 2 minutters udvisning var der lidt håb om at Danmark kunne komme indenfor en overkommelig afstand. De danske roligans i Boxen heppede ikke så meget som man kunne håbe, og desværre gik det ikke så godt, og Frankrig kom hurtigt foran med 9 mål igen ved resultatet 24-33 med ca. et kvarter tilbage.
 
Kampen endte med resultatet 32-41 til Frankrig som nu er europamestre i Herrehåndbold.
 
Så nu er det bare med at komme op på hesten igen så der igen kan blive noget at vifte med Dannebrog for. Selvom Danmark var favoritter til at vinde finalen ved EM mod Frankrig er det stadig et flot resultat at have vundet en sølvmedalje.

Kommentarer

Maja - 26 22:04:57-01-2014
Sikke da en dårlig kamp Danmark spillede mod Frankrig. Men flot resultat med en sølvmedalje alligevel.
om-flag.dk - 26 22:08:03-01-2014
Hej Maja.

Du har ret i at Danmark ikke spillede specielt flot. Med over 40 mål imod sig i en EM finale er der i hvert fald noget som ikke fungerede.

Lad os glæde os over det flotte resultat med en sølvmedalje og støtte endnu mere op om det danske landshold næste slutrunde.

Efterlad kommentar

Tilbage