Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Mellemrunden i EM Håndbold 2014

Skrevet den 14-01-2014
Mellemrunden i EM Håndbold 2014Danmark vandt i går deres anden pulje kamp under dette mesterskab, modstanderen hed Østrig som ellers så imponerende havde slået Tjekkiet med hele 10 mål i deres første kamp. Så selvom man måske kunne tro at Danmark ville rende i noget modstand fra Østrig sad man alligevel og aldrig følte sig usikker på en dansk sejr.
Danmark var nemlig foran hele kampen og vand sikkert over Østrig med 33 – 29. Sejren betyder at Danmark har kvalificeret sig til mellemrunden ved EM i herrehåndbold 2014.
 
Den anden kamp i Danmarks pulje var mellem Makedonien, som Danmark allerede har slået, og Tjekkiet. Danmark kunne allerede i går have sikret sig 4 point med til mellemrunden, hvis bare Makedonien slog Tjekkiet for så ville de være sikret en billet hjem da de ville stå uden point. Men sådan skulle det ikke gå kampen mellem de sidste pladser i puljen endte nemlig uafgjort 24 – 24.
 
Så nu ser pulje A altså således ud:
  1. Danmark
  2. Østrig
  3. Makedonien
  4. Tjekkiet
Danmarks næste kamp er i morgen klokken 20.30 hvor de møder Tjekkiet. Før dem spiller Makedonien og Østrig klokken 18.15.
 
 
Du kan stadig nå at blive klar til at heppe på Danmark ved Mellemrunden i EM i herrehåndbold 2014 med roliganudstyr fra om-flag. Vi anbefaler den populære Danmark t-shirt, og et membranhorn.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage