Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Fødselsdagsflagstang på 180 cm

Kvalitets flagstang 180 cm med Dannebrog

Bemærk: Prisen er incl. gratis fragt.

Kvalitets flagstang 180 cm med fødselsdags flag, som passer perfekt til at byde gæsterne velkomne når noget skal fejres. Flagstangen er fabrikeret i høj kvalitet og er desuden udstyret med en tung jernfod, således flaget står solidt i blæsevejret, dog anbefales det ikke at lade den stå udenfor i regnvejr i længere tid.

Flagstangen er desuden udstyret med en klampe af jern, samt en konisk stang med en rød træknop. Selvet flaget er et 60 cm polyesterflag udstyret med rigtig flagsnor i god kvalitet.
 
Derfor et kvalitetsflag til en meget lav pris.
 
Skal du bruge en lille flagstang til at stille ud til fordøren til fødselsdage eller andre festdage hvor der kommer gæster, kan du med denne lille kvalitets-fødselsdagsflagstang på 180 cm få en god flagstang der holder til mange fødselsdage.
 
Den lille flagstang kan også sagtens bruges af virksomheder til receptioner, jubilæer eller lignende hvor personalet eller virksomheden skal fejres.

Udover den flotte fødselsdagsflagstang i høj kvalitet kan du også købe mange andre fødselsdagsflag her hos OM Flag.
 
Flagstangen leveres med en flot Dannebrog der passer til flagstangens højde på 180 cm.
 
Vil du gerne benytte flagstangen indendørs, vil den også fungere fint til det. Flagstangen er let at flytte ind og den lille størrelse gør at den kan placeres i en lille gang eller i en stor stue.
 
Med en fødselsdagsflagstang på 180 cm er du klar til at fejre alle fødselsdage eller andre festligheder.
Varenummer: 701
Pris 999 DKK pr.stk
Antal:

Leveringstid: 3-5 hverdage