Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Internationale flag

Skrevet den 30-07-2014
Internationale flagHos OM Flag kan du finde flere forskellige internationale flag. Vi har flag fra de fleste lande i verden, og skulle du ønske et flag som du ikke kan finde her på vores webshop er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så kan vi få trykt flaget til dig.
Vores internationale flag er trykt på et tyndt polyesterstof og der monteres linning og eyletringe. De internationale flag er beregnet til indendørs, og det kan ikke anbefales at benytte flagene til længerevarende udendørs brug.

Med de internationale flag kan du pynte op til temafest, eller du kan benytte flagene hvis du får gæster fra et andet land. Du kan også finde et Danmark flag blandt de mange forskellige internationale flag som du finder her på om-flag.dk.

Skal du følge de danske fodboldspilleres vej mod EM 2016, og skal du se nogen af landskampene sammen med personer fra de lande som Danmark spiller mod, vil det også være passende med internationale flag, så der kan flages med det danske flag samt med flaget fra modstanderlandet.

I EM kvalifikationen skal Danmark blandt andet møde nationer som Armenien, Portugal, Albanien, Serbien og så er Frankrig sneget sig ind i puljen som en nation man kan møde i en træningskamp ind mellem kvalifikationskampene. Så du kan forberede dig til kvalifikationskampene med internationale flag fra disse nationer.

For at gøre det lettere at finde de forskellige internationale flag i shoppen har vi valgt at opdele flagene i de forskellige verdensdele som landene hører til. Det betyder at du kan finde internationale flag fra:

Du har også mulighed for at søge efter de mange internationale flag ved at skrive i søgefeltet som du finder øverst i højre hjørne af siden.

Alle de internationale flag som du kan købe hos OM Flag måler 90 x 150 cm, men hvis du skal bruge et flag i en anden størrelse er du velkommen til at kontakte os for en pris på internationale flag i andre størrelser.

Blandt de mest populære internationale flag er:

Der er flere af landedes flag som har specielle navne, blandt andet har USA flaget navnet Stars & Stribes, mens Storbritanniens flag hedder Union Jack.

Udover de mange internationale flag kan du også finde specialflag som på samme måde bliver trykt på en tynd polyesterdug i 90 x 150 cm.

Du kan selvfølgeligt også købe det nationale Dannebrog til flagstangen. Vi har flere forskellige størrelser af det flotte rød-hvide Dannebrog flag, så du kan finde et flag der passer til din størrelse flagstang.

Udover Dannebrogsflag til flagstangen kan du også finde vimpler, vindposer eller en stander til flagstangen.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage