Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Hvornår må man flage med en flagstang i haven?

Skrevet den 01-08-2014
Hvornår må man flage med en flagstang i haven? Der er forskellige tidspunkter for hvornår der må flages afhængigt af forskellige ting som vi her vil gennemgå så du ved hvornår og hvordan du må flage med en flagstang i haven.

Flagning med vimpel eller stander

Flager du med vimpler eller standere må du flage døgnet og året rundt. Vimpel eller stander hejses helt til tops i et roligt tempo. Flagsnoren kan eventuelt snos en gang eller to omkring flagstangen, da en løs flagsnor vil klapre mod flagstangen, hvilket kan være irriterende for dem der bruger haven samt naboer.

Forskellen på en vimpel og en stander kan du læse mere om i blogindlægget her: Hvad er forskellen på en stander og en vimpel?

Flagning med Dannebrog

Der er andre regler når du vil flage med Dannebrog end ved flagning med vimpler og standere. Normalt flages der kun med Dannebrogsflag efter solopgang og frem til solnedgang. Dannebrog skal ikke hejses for kl 8 om morgenen, men må gerne hejses ned før solnedgang.

Ønskes der at flage med et Dannebrog flag efter solnedgang, før kl. 8 om morgenen eller før solopgang kan dette lade sig gøre hvis Dannebrog bliver belyst. Dannebrog kan belyses af en lampe monteret på flagstangen eller en projektør der peger med flaget.

Er du i tvivl om hvordan du må flage i en bestemt sammenhæng er du velkommen til at spørge os her hos OM Flag.

Vi har mange forskellige typer af flag til udendørs brug. Ønsker du at købe et nyt flag til flagstangen kan du se vores udvalg af billige flag.

Kommentarer

Moncler Outlet - 12 20:34:06-10-2014
Hvornår må man flage med en flagstang i haven?
OM Flag - 13 07:45:37-10-2014
Hej Moncler Outlet

Som du kan læse herover er der forskel på om du flager med et Dannebrog stutflag/splitflag eller en vimpel/stander/vindpose.

De store Dannebrogsflag må der flages med fra solopgang til solnedgang, dog aldrig før kl 8 om morgenen.

Stander, Vimpel og vindpose må du flage med døgnet og året rundt.

Efterlad kommentar

Tilbage