Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Europamesterskaberne skudt i gang

Skrevet den 12-01-2014
Europamesterskaberne skudt i gangEuropamesterskaberne på den danske hjemmebane blev i går skudt i gang hvor Danmark besejrede Makedonien i åbningskampen en kamp der aldrig rigtig blev helt spændende.
Danmark startede utrolig stærkt ud med en periode de vandt 8 – 2 der efter blev spillet lidt sløjt for danskernes side og Makedonien nærmede sig danskerne. I anden halvleg fik de danske drenge styr på de makedonske spillere igen og holdte dem fra hale længere ind på den danske føring. Til sidst i anden halvleg fandt Danmark lige et ekstra gear frem og ”bankede” Makedonien ud af banen med et slut resultat på 29 – 21.
 
Flere af spillerne har udtalt hvor imponeret de var over de danske fans og Michael V. Knudsen har udtalt af han fik gåsehud af stemingen i Boxen. Og Kasper Søndergaard mener at det slår OL. Hele Boxen var også klædt i rødt og hvidt. Og tidligere har også man også udtalt fra dansk håndbold forbund side udtalt at det er fantastisk med sådan en hjemmebane da fansene er den ottende spiller, med de kulisser Danmark har under dette EM har vi også verdens bedste ottende spiller.
 
I Danmarks pulje kamp i går var der også en kamp mellem Østrig og Tjekkiet hvor Østrig vandt med Imponerende 30 – 20.
 
I morgen skal Makedonien så se om de kan gøre det bedre mod Tjekkiet når de skal slås om puljens tredjeplads.
Den kamp kan ses på TV3Sport fra klokken 17.45.
 
Danmarks næste kamp er i morgen hvor de møder Østrig der overraskende bankede Tjekkiet med ti mål deres første kamp i går. Så i morgen gælder det altså kampen om puljens første plads, og den tager Danmark selvfølgelig med alle de fantastiske fans klædt i rødt og hvid, både i Boxen, men også hjemme i stuerne.
 
 
Så du kan stadig nå at støtte de danske drenge med dit helt eget roliganudstyr.
 
 
Kampen vises på TV2 klokken 20.30 og optakt allerede fra klokken 18.30.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage