Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Efterårsbeklædning

Skrevet den 05-08-2014
EfterårsbeklædningNu er det snart ved at være efterårstid og de korte ærmer og korte bukser skal skiftes ud med noget mere varmt tøj. Derfor skal vi til at kigge efter trøjer, t-shirts og sweatshirts med lange ærmer i stedet for.
Her hos OM Flag er vi klar med efterårsbeklædning til dig. Den første tid på efteråret hvor temperaturen blot er faldet lidt vil det være nok med en langærmet t-shirt når du går ud, men der går ikke længe før der skal mere varmt tøj til.

Her vil du kunne bruge en sweatshirt på de dage hvor der er tørvejr og til brug inden døre. Vi har mange forskellige sweatshirts, og du kan købe en sweatshirt fra 110 kr., så det behøver ikke være dyrt at blive klædt godt. Se det store udvalg af billige sweatshirts.

Når efterårsregnen og efterårsblæsten begynder at komme vil en af vores vandafvisende softshell jakker være det rigtige valg som efterårsbeklædning.

Beklædning til udendørs aktiviteter

Skal du ud og nyde naturen i løbet af efteråret med gåture i skoven, en cykeltur på landevejen eller måske en fisketur så kan vi også hjælpe med efterårsbeklædningen.

En god t-shirt og en god sweatshirt samt en softshell jakke vil gøre at du har godt med tøj på overkroppen. Skulle solen begynde at bage eller hvis det bliver regnvejr vil en bøllehat kunne beskytte hovedet mod både solens stråler og regnvandet.

Har du brug for vejledning til valg af det rigtige efterårsbeklædning er du velkommen til at kontakte os.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage