Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Dansk triumf i Melbourne

Skrevet den 16-03-2014
Dansk triumf i MelbourneDen danske racerkører Kevin Magnussen fik i weekenden sin debut, inden for motorsportens ”Konge klasse”, ved årets første Formel 1 grandprix i Melbourne Australien.
Og det var en imponerende debut han fik, allerede i kvalifikationen viste han at han ville være med helt fremme i feltet og kvalificeret sig til en startplads som nummer fire. Allerede efter tidskørslerne begyndte den danske sports presse at snakke om at han allerede har gjort det utrolig godt og at det var en kæmpe præstation, men det var ikke nok for Magnussen, han ville mere!
 
Søndag eftermiddag stod det klart Kevin havde kørt sig op på en podieplads og fik del og de bobblende dråber som så ivrigt bliver delt fra sejrsskamlerne.
 
Men det var ikke slut endnu, for det viste sig nemlig at Daniel Ricciardo, som kørte forbi målflaget, som nummer to, havde brugt mere brændstof end det tilladte, der er en max grænse på 100liter i timen, og det var altså blevet overskredet af Red Bull køreren. Det betød en diskvalifikation og derfor rykkede Kevin Magnussen op på en imponerende anden plads ved sin debut, samtidig rykkede hans Engelske hold kammerat op på en tredjeplads og deres team McLaren indtager førstepladsen for holdene.
 
Så alt lover en god sæson for Magnussen hvis han kan holde niveauet fra første Grandprix.
 

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage