Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Dansk sejr over Spanien

Skrevet den 18-01-2014
Dansk sejr over SpanienDanmark fik hævn over Spanien efter det store nederlag i WM finalen, hvor de spanske håndboldspillere knuste de danske. Danmark vandt fortjent kampen ved EM i herrehåndbold over Spanien med 31-28 efter at have ført med 16-14 efter første halvleg.
I anden halvleg spillede de danske spillere sig helt op i verdensklasse, og specielt målmand Landin viste klassen med mange flotte redninger.
 
 
I de andre kampe i mellemrundens gruppe 1 slog Island til og vandt med 33-27 over Østrig, mens Ungarn slog Makedonien med 31-25.
 
Det betyder at de Danmark blot skal vinde en af de næste to kampe i mellemrunden for at kvalificere sig videre til semifinalen ved håndbold EM på hjemmebane.
 
Stillingen i mellemrundens gruppe 1 er:
  1. Danmark
  2. Spanien
  3. Island
  4. Ungarn
  5. Makedonien
  6. Østrig

Skal du være med til at fejre de danske håndboldspillere med Dannebrog kan du finde flere størrelser og varianter her i webshoppen på om-flag.dk. Du kan købe et Dannebrog flag i uld, eller et i polyester. Du kan købe Dannebrogsflag i mange forskellige størrelser, så du finder det der passer til dit brug, hvad enten det er til at bruge som dansk roligan, eller om det er til at hejse op i flagstangen.
 
Skal du være en ægte dansk roligan, kan du også kigge nærmere på de forskellige produkter som:
og meget andet som vi har samlet i vores roligan udstyr afdeling.Som ægte dansk roligan er du med til at støtte de danske håndboldspillere ved EM på hjemmebane.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage