Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Dansk sejr i først kamp

Skrevet den 07-12-2013
Dansk sejr i først kampDen første kamp for det danske landshold ved håndbold VM i Serbien mod Kina blev som forventet til en dansk sejr. De danske kvinder sejrede sikkert med 44-21, efter en pause føring på 18-13.
Som det kan ses af pauseresultatet var den store klasseforskel på Danmark og Kina ikke så tydelig i første halvleg, men i takt med at Kineserne løb tør for energi i løbet af anden halvleg, blev forskellen mere tydelig, og målforskellen blev større.
 
 
Det danske spil bar præg af at det var slutrundens første kamp, og spillerne brugte noget tid og spil på at blive spillet bedre sammen.
 
Danske Ann Grete Nørgaard blev skadet i kampen mod Kina og måtte forlade banen. De første meldinger går på at Ann Grete Nørgaard har forvredet anklen, mens det stadig er noget usikkert om hvor galt det står til, og hvor hurtigt hun kan være med til at repræsentere Danmark igen.
 
Vil du støtte op om det danske landhold kan du her i webshoppen købe masser af dansk roliganudstyr. Find bl.a. Danmark t-shirt, ansigtsmaling, forskellige horn og meget andet.
 
Udover kampen mellem Danmark og Kina, er der også spillet to andre kampe i Danmarks gruppe B. Den første var åbningskampen mellem værtsnationen Serbien og Japan, som Serbien vandt med 28-26. Den anden kamp var mellem Brasilien og Algeriet. Her var det de sydamerikanske piger fra Brasilien som var Algeriet klart overlegne og vandt kampen med 36-20

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage