Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Danmark viser styrke inden semifinalen

Skrevet den 23-01-2014
Danmark viser styrke inden semifinalenMed en sikker sejr over Island i en kamp som ikke havde nogen reel betydning for hverken Danmark eller Island, er de danske håndboldherrer klar til semifinalerne
 
Det betød at de store profiler som, Nicklas Landin, Henrik Toft og Mikkel Hansen blev sparet i kampen, så man kunne frygte at det ville være en kamp uden specielt meget gejst og tænding, men det viste sig at Danmark lever op til at de muligvis har turneringes bredeste trup, for selv uden alle profilerne på banen og en spiller som Henrik Mølgaard på højre fløj vandt Danmark alligevel med overbevisende 32 – 23.
 
Næsten samtidig var der en spændende kamp mellem Polen og Kroatien fra den anden pulje, og det var vinderen af den kamp som skulle møde Danmark i semifinalen i morgen, det blev Kroatien der trak det længste strå med en sejr på 31 – 28. Sverige kæmpede mod Frankrig om det sidste mulige håb en semifinale, men vores naboer kunne desværre ikke klare det franske mandskab og Frankrig gik derfra med en sejr på 30 – 28.
 
Det betyder at Frankrig og Spanien tørner sammen i den anden semifinale i morgen. Og det er så vinderen af den kamp vi skal møde i finalen, hvis vi altså bare lige slår Kroatien. I morgen spilles der også om 5. og 6. pladsen, det bliver imellem Island og Polen.
 
Danmark skulle gerne have gode chancer for at nå til finalen og måske endda også at vinde den, siden Danmark vandt over Kroatien i EM finalen 2008 har vi haft et godt tag på dem, og i finalen venter jo som sagt enten Spanien eller Frankrig. Spanien har vi lige slået, så de danske drenge har det psykiske overtag, og de vil stadig have vist dem hvad de kan efter VM finalen. Frankrig har vi spillede imod Golden League turneringen og der havde vi godt styr på franskmændene, så alt i alt er der gode chancer for det ædleste af metallet.
 
Skal du se håndboldsemifinalen mellem Danmark og Kroatien, skal du have et Dannebrog som du kan heppe med, og du bør også kigge nærmere på de mange forskellige produkter vi har under vores roliganudstyr. Kig blandt andet efter en Danmark hat som kan være med til at holde hovedet varmt hvis du skal udenfor efter kampen.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage