Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Danmark sikrede sig et point i Albanien

Skrevet den 11-10-2014
Danmark sikrede sig et point i AlbanienDet danske fodboldlandshold fik hentet et 1-1 resultat med hjem fra Albanien da indskiftede Lasse Vibe udlignede i 81. minut.
Albanien kom foran i første halvleg efter et dumt boldtab på midtbanen af Pierre-Emile Højbjerg som førte til en kontra hvor Simon Kjær fik foden på afslutningen så bolden ændrede retning og gik i mål udenfor Kasper Schmeichels rækkevidde.

Pointdelingen i kampen Albanien – Danmark betyder at begge lande nu har 4 point, men grundet en bedre målscore er Danmark fortsat i front af Gruppe I

Tidligere på dagen spillede Armenien og Serbien også uafgjort i deres kamp i Kvalifikationsgruppe I og dermed fik både Armenien og Serbien også point i tabellen hvor de nu begge står noteret for 1 point.

Sidst i Gruppe I er Portugal med 0 point for en kamp. Portugal spillede også landskamp, men det var en træningskamp mod Frankrig. Frankrig vandt kampen, så vi kan håbe på at Danmark har gode muligheder for at vinde den næste kamp mod netop Portugal på tirsdag.

Husk at bestille en Danmark t-shirt og andet roliganudstyr til de danske landskampe hos OM Flag.

Du kan følge med i hvornår Danmark ellers skal spille kampe i kvalifikationen til EM 2016 her på om-flag.dk

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage