Trustpilot
Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Blog

Danmark møder verdensmestrene

Skrevet den 16-01-2014
Danmark møder verdensmestreneDanmark er nu klar til mellemrunden ved dette mesterskab, med sejren i går over Tjekkiet er de videre med maksimum point. Kampen i går bar præg af, ligesom de to første kampe, at Da
Danmark vandt med 33 – 29 og ud fra det kan man læse at der stadig mangler meget skarphed i forsvaret. Men det resultat betød farvel til Tjekkiet da Makedonien sikrede sig en plads videre med deres sejr over Østrig.
 
Videre fra Danmarks gruppe er Danmark med max point, altså 4, Makedonien med 2 point og Østrig uden point.
 
Danmarks gruppe A bliver parret med den stærke gruppe B hvor Spanien er gået videre med maksimum point også, og Island og Ungarn med hver 1 point. Så før mellemrunden starter i morgen ser den mellemspils gruppe 1 således ud:
  1. Spanien (bedre målscore)
  2. Danmark
  3. Makedonien
  4. Island
  5. Ungarn
  6. Østrig
Mellem runden starter i morgen med et brag en kamp, der skal vi nemlig have revanche mod Spanien, muligvis de to største favoritter ved dette mesterskab.
 
I Danmarks nye gruppe spiller Makedonien mod Ungarn, det er klokken 16:00. Island og Østrig møder hinanden derefter klokken 18.15 og så kommer kampen vi alle har ventet på Danmark mod Spanien klokken 20.30.

Så vær med til at give de danske drenge den opbakning der gør at vi tager den 1. plads i gruppen! Vi har stadigvæk noget dansk roliganudstyr som du kan købe til de danske landskampe. Bl.a. kan vi anbefale den høje Danmark hat, eller det højlydte kompressorhorn.

Kommentarer

Efterlad kommentar

Tilbage