Trustpilot
Luk


Fri fragt på ordrer over 750kr*
*OBS! Gælder dog ikke flagstænger, tilbehør og reklameflag

Bordflagstang med split flag

Bordstang med amerikansk flag

Enkel og tidløs 40 cm bordstang i poleret rustfrit stål. Bordstangen er desuden udstyret med en rundt fod samt splitflag. Denne bordflagstang er perfekt til at sætte på bordet til fødselsdagen eller ved den helt særlige lejlighed.
Husk at vælge variant

Når du inviterer hjem til fødselsdag for lillepigen eller drengen kan du næsten ikke komme uden om en bordflagstang. Det er klart at fødselsdagsbarnet skal have en bordflagstang stående præcist foran sin stol, så han/hun ved at det er lige præcist "mig" som bliver fejret.  Det er også sådan man fejrer barnet fra vuggestue over børnehave og skole. Alle bliver en smule gladere når det den lille bordflagstang kommer frem, for det vækker straks en forventning om at noget godt skal ske, ofte er det en lille meddelelse om at "nu skal vi feste" og i Danmark sker det jo tit ved at vi spiser noget lækkert. Så frem med bordflagstangen og man kan næste dufte bollerne og kakaoen til børnefødselsdagen.

Det er også tæt på at være en nødvendighed på enhver arbejdsplads med en bordflagstang til at fejre fødselsdagen for den ansatte, når rundstykkerne deles ud.  En bordstang er jo nem at flytte rundt med, kan opbevares hvor som helst og er alligevel et dejligt symbol på at blive set og husket af dem som finder den frem fra skabet og skaber hermed hygge og feststemning med det samme.

Til bryllup, barnedåb og lignende større festligheder er flag til bordet med til at højne den i forvejen festlige stemning som et veldækket bord udgør. Der kommer højde på borddækningen når man placerer flere bordflagstænger med mellemrum på et langt bord, læg dertil en hvid dug og servietter med rødt motiv ja så er studenterfesten så absolut i top.

En bordflagstang må gerne være med splitflag men findes også i almindelig firkantet udgave hvor flaget kaldes for et stutflag.  Her er der nemlig frit slag, hvad angår udseende, man behøver heldigvis ikke at være kongelig for at få lov til at blive fejret med en bordstang med splitflag.

En mulighed for at gøre en bordflagstang personlig er en indgravering i foden med navn og årstal. Oldemor eller oldefar i familien vil få tårer i øjnene hvis hun/han modtager en bordflagstang med navn og 80 år på foden, det er noget der giver gode minder og vækker glæde, når den ældre efterfølgende kikker herpå.

En bordstang med flag har været måden at lave fest på i mange år, og et godt alternativ eller endnu bedre supplement til det store flag, men det er jo ikke alle der har plads eller mulighed for at flage udendørs og ved en bordflagstang glemmer du heldigvis ikke at flage når naboen har fødselsdag, sølvbryllup eller jubilæum.

Find mange andre fødselsdagsflag her hos OM Flag hvis det ikke er denne bordflagstang med split flag som du gerne vil have til fødselsdagsbordet.

Varenummer: bskrom40usa
Pris 278 DKK pr.stk
Antal:
Størrelse

Leveringstid: 2-7 hverdage