Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Kristi Himmelfartsdag

Kristi himmelfartsdag er en af de danske flagdage som ikke falder på en bestemt dato, men i stedet er dagen afhængig af påskedag. Kristi himmelfartsdag falder 40 dage efter påskedag. 3 af de 18 flagdage, som vi i Danmark har vedtaget, er vedrørende Jesus. Kristi Himmelfartsdag er den sidste af de tre. De to forrige er langfredag og Påskedag. Og det er altså også en af de dage, hvor det igen er din tur til at hejse dit Dannebrogsflag. Dannebrog er kendt for at være det ældste flag i verden, som stadig er brugt den dag i dag. Legenderne siger, at det kære flag faldt ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse. Det er dog uvist, hvor vidt det flag, der dengang faldt ned var et uldflag eller et polyesterflag.

Sidder du som en af de mange mennesker, som desværre heller ikke allerede har et flag? Du har måske ikke engang en flagstang? I så fald, vil første skridt på vejen til at kunne hejse dit Danmarksflag på Kristi Himmelfartsdag og de 17 andre flagdage, være at anskaffe dig en flagstand. Når du engang har klaret dette skridt, kan du her på om-flag.dk finde det flag i den størrelse, som du søger. Man vil nemlig gerne have, at størrelsen på ens flag også passer til størrelsen på ens flagstang. Og det er her om-flag.dk er der for at hjælpe dig. Men synes du måske ikke helt om de normale flag? Fortvivl ej, der findes også en løsning til dette.

Falder det normale flag ikke i din smag, fordi du synes det er lidt for stort? Du søger noget, der er kortere og bredere? Så lyder det, der hedder en vimpel nemlig som noget for dig. En vimpel har du med garanti set før, du har bare ikke nødvendigvis tænkt over, at det hedder en vimpel. Vimpler er en kortere og bredere version af det normale flag, og de er set i mange danske haver. En endnu kortere og bredere version af en vimpel hedder en stander. Så hvis alt dette lyder som noget for dig, kunne det bestemt anbefales at tjekke om-flag.dk ud!