Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Udsendte soldaters dag

Endnu en af årets flagdage og desuden årets næstsidste flagdag, falder på den 5. september. Dette er nemlig de udsendte soldaters dag, og især en af de dage, hvor vi som danskere, skal hejse vores Dannebrogsflag og støtte de soldater, som er i krig og støtter det land, vi bor i. Har man desværre ikke allerede et flag, så skal man ikke fortvivle, for man kan nemlig få alt dét, hjertet begærer, hvad gælder flag, her på om-flag.dk

Flag findes nemlig i mange forskellige størrelser, og på om-flag.dk. De fleste mennesker har det sådan, at de gerne vil have et flag, der passer til deres flagstang. Og her snakkes der selvfølgelig om størrelsen på dit flag. Jo større din flagstang er, jo større ønsker du dit flag.

Synes du ikke så meget om de normale flagstørrelser, og synes du egentlig at et normalt Danmarksflag er lidt for klodset? I så fald, kan man nemlig også få en anden type Dannebrogsflag, som hedder en vimpel. Vimpler er kortere, men bredere end et normalt flag, men udover er det jo selvfølgelig stadig farvet som et dansk flag, nemlig Danebrog. Synes man stadig en vimpel er for stor, kan man også få det der hedder en stander. En stander er ligesom en vimpel kortere og bredere end et normalt flag, den er bare også kortere og bredere end en vimpel. Så hvis det er sådan noget som en stander eller en vimpel, man søger, er man bestemt kommet til det helt rigtige sted.

Dannebrog er verdens ældste flag, som stadig er brugt den dag i dag. Legenderne siger, at flaget faldt ned fra himlen, da Danmark vandt under slaget ved Lyndanisse. Dog er det uvist, om Dannebrog også dengang var lavet som et flag i polyester eller måske et uldflag. Det er i hvert fald de to stoftyper, som man kan få flag i hos om-flag.dk. Så hvis du ikke allerede har et flag, eller måske gerne vil have et nyt af en eller anden grund, så er om-flag.dk stedet at søge hjælp! Du kan med garanti finde det, du søger!