Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Nytårsdag d. 1. januar.

Den første flagdag på året falder på den første dag på året – nytårsdag. D. 1 januar er med andre ord den første dag i hvert år, hvor man vil kunne se det danske flag, Dannebrog på busserne. Nytårsdag er for de fleste mennesker en fantastisk dag. Det er den dag, hvor man begynder på et nyt år, og mange mennesker ser på det som en slags ny start. Så selvfølgelig skal man have lov til at se på vores alles Danmarksflag, Danebrog. Derfor kan det bestemt også anbefales at hejse Dannebrog i sin egen have, og hvis ikke man allerede har et flag eller en vimpel til flagstangen i haven, kan man få lige det, man søger her på om-flag.dk. Om det så er et polyesterflag eller et flag i uld, vil du uden tvivl kunne finde noget, der vil passe til din have.
 

Dannebrog faldt ned fra himlen

Dannebrog er kendt for at være det ældste flag i verden, som stadig er brugt i dag. Legenderne siger at dette Danmarksflag faldt ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse, eller det vi i dag kender som Tallin i Estland. Det er dog ikke til at vide, om Dannebrog også dengang lav som et flag i uld eller et flag i polyester.

Nu om dage, ser man Dannebrog i mange forskellige varianter. Nogle gange ser man det som et bredt og kort flag – dette kaldes en vimpel, eller i flertal, vimpler. Er det noget i den stil, du søger, kan du finder vimpler i forskellige størrelser her på om-flag.dk. Søger du noget endnu kortere, men bredere, findes der også det, der hedder en stander. Og du kan bestemt også finde en stander her på om-flag.dk. Måske er du egentlig mere til et normalt flag – Dannebrog er jo kendt som et rektanglet, dansk flag. I dette tilfælde, kan du finde mange forskellige flagstørrelse og flagstangshøjder, hvor flagstørrelse selvfølgelig vokser med flagstangshøjden. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du vil kunne finde et Dannebrogsflag, som passer lige til dit behov. Så tjek om-flag.dk ud! De har virkelig nogle fede flag, og de kommer både som flag i uld og som flag i polyester. Så giv det en chance!