Glasfiber flagstang

Her finder du et stort udvalg af flagstænger i glasfiber med og uden støtte eller vippebeslag. Du kan købe en glasfiber flagstang fra 4 meter til 18 meter.

 • Glasfiber flagstang 6 meter uden støtte

  Glasfiber flagstang 6 m

  Flot og billige 6 meter høj glasfiber flagstang til opsætning på flagstangsfod. Vi leverer denne glasfiberflagstang inklusiv rød flagknop, flagline, flagclips og lineholder.

  Varenummer: fs06st00

 • Glasfiber flagstang 7 meter uden støtte

  Glasfiber flagstang 7 m

  Glasfiber flagstang på 7 meter til montering i støtte. Glasfiber flagstangen leveres med flagclips, flagline, rød flagknop og lineholder.

  Varenummer: fs07st00

 • Glasfiber flagstang 8 meter uden støtte

  Glasfiber flagstang 8 m

  Glasfiber flagstang på 8 meters højde til montering i støtte. Vi leverer denne 8 meter høje glasfiber flagstang med flagline, lineholder, rød flagknop og flagclips.

  Varenummer: fs08st00

 • Glasfiber flagstang 9 meter uden støtte

  Glasfiber flagstang 9 m

  Køb en 9 meter høj glasfiber flagstang til en lav pris. Glasfiber flagstangen er beregnet til montering med støtte som du finder i træ og beton. Leveres med rød flagknop, flagline, flagclips og lineholder.

  Varenummer: fs09st00

 • Glasfiber flagstang 4 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 4 m vippebeslag

  4 meter høj glasfiber flagstang med vippebeslag leveres med en rød flagknop, flagline, flagclips, lineholder samt underbeslag til nedstøbning.

  Varenummer: fs04vi00

 • Glasfiber flagstang 5 m. m/vippebeslag

  glasfiber flagstang 5 m vippebeslag

  En god glasfiber flagstang med 5 meters højde. Ved bestilling af denne glasfiber flagstang får du også leveret rød flagknop, flagclips, flagline og lineholder.

  Varenummer: fs05vi00

 • Glasfiber flagstang 6 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 6 m vippebeslag

  Bestil en 6 meter høj glasfiber flagstang med vippebeslag. Flagstangen leveres med underbeslag, støbevejledning, flagline, flagclips, flagknop og lineholder.

  Varenummer: fs06vi00

 • Glasfiber flagstang 7 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 7 m vippebeslag

  Bestil en 7 meter glasfiber flagstang med vippebeslag her. Flagstangen leveres inklusiv flagline, flagclips, rød flagknop og lineholder. Der medfølger også underbeslag og støbevejledning.

  Varenummer: fs07vi00

 • Glasfiber flagstang 8 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 8 m vippebeslag

  Bestil en 8 meter høj glasfiber flagstang med vippebeslag hos OM Flag. Glasfiber flagstangen leveres inklusiv flagline, flagclips, flagknop og lineholder. Der medfølger også støbevejledning samt underbeslag.

  Varenummer: fs08vi00

 • Glasfiber flagstang 9 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 9 m vippebeslag

  Glasfiber flagstang på 9 meters højde. Bestiller du denne flagstang får du yderligere underbeslag, rød flagknop, flagclips, flagline og lineholder med. Der medfølger også støbevejledning.

  Varenummer: fs09vi00

 • Glasfiber flagstang 10 m. m/vippebeslag

  Glasfiber flagstang 10 m vippebeslag

  Bestil en ny 10 meter høj glasfiber flagstang med vippebeslag. Ved bestilling af denne flagstang får du også en rød flagknop, flagline, flagclips, lineholder, underbeslag til nedstøbning samt støbevejleding.

  Varenummer: fs10vi00

 • Glasfiberflagstang 11 m. m/vippebeslag

  Glasfiberflagstang 11 m. m/vippebeslag

  11 meter glasfiberflagstang med vippebeslag, incl. rød knop, line, flagclips, lineholder og underbeslag til nedstøbning samt støbevejleding.

  Varenummer: fs11vi00En rigtig stor del af danske huse og sommerhuse har da også en flagstang i haven, hvor vimpler og flag kan vaje i. Det ser nemlig særdeles godt ud, når det rød/hvide Dannebrog vajer i vinden mod en blå himmel. Det stråler næsten af idyl.

Det smukke Dannebrog bruges således til at markere højtider, til fester og en række øvrige formål, ligesom den mere neutrale vimpel kan bruges til almindelig dagligdag.

Det er dog ikke kun selve flaget, der er vigtigt i denne konstellation. Flagstangen skal nemlig fungerer som en solid base. Flagstænger står nemlig udendørs 365 dage om året, og disse udsættes derfor for barske vind- og vejrforhold, hvilket med tiden kan påvirke og svække ens flagstang. Derfor ser man desværre også, at flagstænger i ringe kvalitet med årene begynder at rådne samt blive svækket, hvilket med tiden kan gøre, at flagstangen kollapser, hvilket kan være særdeles farligt. Derfor er det meget vigtigt med en flagstang af god kvalitet, således ens flagstang og stander forbliver pæn og solid.

Nogle af de mest solide flagstænger produceres i dag i glasfiber. Glasfiber er et særdeles hårdført materiale, og det er derfor meget velegnet til flagstænger, da disse, som fortalt, er ret udsatte.

Materialet består af ultratynde strenge af glas. Disse væves sammen til et større klæde, hvilket udgør materialet. Dette materiale er meget stærkt, men samtidig kan man også modellere dette – eksempelvis til runde og stærke flagstænger.

Eksempelvis er glas vandtæt, hvilket er en klar fordel i modsætning til eksempelvis træ.

Dertil kommer, at dets konstruktion gør, at materialet også er slagfast og slidstærkt, således ens glasfiber flagstang ikke er ødelagt efter en kort årrække.

Derfor kan vi også klart anbefale flagstænger i glasfiber, da det ganske enkelt er her, man får den stærkeste flagstang, ligesom disse også er relativt prisvenlige set i lyset af, at flagstænger i glasfiber kan holde i mange, mange år. Derfor kan en flagstang i glasfiber stå som ikon til ens hus eller sommerhus i en lang årrække, hvor denne kan bruges til at fejre fødselsdag med Dannebrog, vaje vimpler til dagligdag samt en række øvrige formål.