Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Pinsedag er en officiel flagdag

På den 7. søndag efter påsken falder pinsen, og det er med andre ord atter tid for dig, til at finde dit Dannebrogsflag frem og hejse det i din have. Pinsen er desværre, ligesom påsken, ikke lavet sådan, at den falder på samme tidspunkt år efter år. Det gør påsken heller ikke – det hænger nemlig sådan sammen, at pinsen altid falder på d. syvende søndag efter påsken. Det betyder, at den tidligst kan falde d. 10. maj og senest d. 13. juni. Så det er altså en søndag mellem disse 2 datoer, at du skal finde dit Danmarksflag frem. Men hvis du sidder i den situation, at du ikke allerede har et flag, så fat modet. Om-flag.dk har nemlig en løsning på dette.

Her hos om-flag.dk kan du finde flag i mange forskellige varianter og størrelser. Faktisk kan denne hjemmeside altid hjælpe dig med at finde det flag, som passer helt præcist til din flagstang. Det hænger nemlig ofte sådan sammen, at jo større ens flagstang er, med hensyn til højde, jo større ønsker man ens flag skal være. Så sidder du og er i tvivl om, hvilket flag, du skal bruge til din flagstang, er om-flag.dk stedet at søge hjælp!

Når du engang har fået hjælp til at vælge den rigtige størrelse til dit flag, er det på tide, at du så småt begynder at vælge dit et flag. Hvis du ikke er til det normale flag, men måske hellere vil have det, der hedder en vimpel (en vimpel er en kortere og bredere version af et flag), kan om-flag.dk også her hjælpe dig. En vimpel har selvfølgelig stadig de samme farver som et normalt Dannebrogsflag, så hvis du synes det normale flag er for klodset, vil dette være at anbefale. Vil du gerne have noget, der er endnu kortere og bredere end en vimpel, kan du anskaffe dig dét, der hedder en stander. Du kan selvfølgelig også få en stander hos om-flag.dk. De forskellige flag kommer i 2 forskellige former for stof. Man kan nemlig få et uldflag og et polyesterflag. Så hvis alt dette lyder som noget for dig, så giv om-flag.dk en chance! Det er bestemt det værd.