Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary

Den anden flagdag, hvor vi i år vil se busserne pyntet mede det flotte danmarksflag, Dannebrog, vil være d. 5. februar, hvor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary har fødselsdag. Dette betyder, at man vil kunne se det danske flag, Dannebrog, rundt omkring i hele Danmark. De Dannebrogsflag, man kommer til at se rundt omkring på busser vil måske være af lidt anderledes stof, end de flag, man f.eks. har i sin have. For der findes nemlig mange forskellige former det et så dansk flag som Dannebrog. Man kan selvfølgelig vælge den helt klassiske form for flag, og dette flag kommer hos om-flag.dk i 2 forskellige stofformer. Du kan nemlig få et flag i polyester eller et flag i uld.

Det siger jo kun noget om stoffet – man kan nemlig også bogstaveligt talt få forskellige flag. Måske er du blandt dem, der ønsker et lidt mindre Danmarksflag i haven. I så fald, kan en vimpel anbefales. Du har med sikkerhed set en vimpel før. Vimpler er flag, som er kortere end normale flag, men de er til gengæld også bredere end normale flag. Ønsker man en kortere, men bredere version end en vimpel, kan man hos om-flag.dk også anskaffe sig det der hedder en stander. Hvis du sidder og er i tvivl om, hvad en stander er, har du med garanti set en før – du har bare ikke tænkt over det, og måske bare tænkt, det hedder en vimpel. Men en sådan form for flag har også et navn – nemlig en stander.

Dannebrog er jo i sandhed et dansk flag. Det er symbol på mange gode ting, og har været et dansk flag lige siden det, som historien siger, faldt ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse. Når man kigger på Dannebrog, bliver man stolt af ens land, og det landet har gået i gennem. Og det samme gælder, når man ser Dannebrog på busserne d. 5. februar, årets 2. Flagdag, hvor Kronprinsesse Mary fylder år. Så vær den dansker, der hejser sit flag den dag, og køb et flag hos om-flag.dk.