Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Refill til Kompressorhorn
 
Elsker du dit hold? Synes du, det er sjovt med et horn, der larmer helt vildt? Har du altid ønsket at det kunne vare i længere tid? Denne refill passer til vores kompressorhorn, og giver hornet en længere levetid, så det kan blæse endnu længere tid.Støt dit hold og give dem noget ekstra gas når der er brug for det. Tænk dig, hvor praktisk det ville være, hvis dit horn nu var løbet tør og du ikke kunne støtte dit hold når de havde mest brug for dig. Med en refill kan du på 2 sekunder være med til, at støtte dit hold igen. Dette vil være med til at give den gode lyd tilbage i det døde horn.
Refill til kompressorhorn kommer i en gasflaske af aluminium, og er perfekt, hvis du mangler gas til dit horn, kort tid inden du skal på stadion. For disse horn er virkelig nødvendige, hvis skal en tur på stadion. Måske er dit hold bagud, og de er blevet lidt trætte af det hele – i sådan et tilfælde er det, man skal have fansene på banen for at udføre deres job.   Her er det dig som fan, der er nødt til at gøre dit job, for hvis du ikke gør det, hvem gør så? Man er nødt til at gå til enhver kamp som fan med den indstilling, at man er der for at vække ens hold til live, når holdet er helt nede. Så hvis du står til en fodboldkamp, og det forfærdelige sker, at modstanderholdet scorer til 2-0 – der er med andre ord langt op til det andet hold. I sådanne situationer, skal du nemlig hive dit kompressorhorn frem og give det et ordentligt tryk. Og pludselig er hele stadion med dig – pludselig står alle igen og råber og synger sange, folk går op og køber nye øl. Og vigtigst af alt er selvfølgelig, at holdet, der løber rundt og før var nedtrykte over at være bagud, pludselig får gejsten med sig, fordi de kigger op på tilskuerpladserne for at se et væld af mennesker stå og råbe, at de tror på dem. Og pludselig scorer de til 2-1 og folk går amok – alt sammen pga. af dit kompressor-horn. Så køb refill til dit horn her hos om-flag.dk, for at sikre dit holds sejr!
Refill til Kompressorhorn
Varenummer: 718
Pris 70,00 DKK pr.stk
Antal:
 
 
 


På OM Flag kan du finde mange forskellige produkter indenfor kategorier som flag, vimpler, roliganudstyr og textil.

Skal du bruge et Dannebrogsflag til flagstangen, eller en vimpel / stander kan vi hjælpe med at finde den rigtige kvalitet og den rigtige størrelse til din flagstang.

Til fødselsdagen kan du også få et mindre bordflag, eller du kan købe en fødselsdagsflagstang på 180 cm til at stille ud til fordøren hvor den pynter når gæsterne kommer.

Er du i stedet på udkig efter noget af det rød-hvide roliganudstyr som gør dig helt klar til at følge det danske landshold uanset om det er til fodbold, håndbold, ishockey eller anden sport, finder du blandt andet de flotte Danmark halstørklæder, Danmark hatte eller horn til at skab larm på tribunen.

Vi har mange forskellige billige t-shirts og billige caps eller andre versioner af disse i en lidt dyrere model. Blandt vores mange textilprodukter finder du blandt andet polo t-shirts, sweatshirts, jakker og toppe.

Få gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

Gælder ikke flagstænger og tilbehør