Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Prinsesse Marie, Flagdag den 6. februar

Årets 3. flagdag, falder bare dagen efter d. 2. flagdag og er grundet Prinsesse Maries fødselsdag. Man vil med andre ord kunne se Dannebrog, et smukt og dansk flag, på busserne på netop denne dag. Men der er ingen, der siger, at man nødvendigvis kun skal se flag på busserne. Der er ingen, der siger, at man ikke også selv bare kan hejse sit Dannebrogsflag i sin have. Om man så har flag i polyester eller et flag i uld eller et flag i hvilket som helt andet stof, kan sådan set være fuldstændig ligegyldigt. Men at man hejser sit Danmarksflag d. 6. februar er noget, man som dansker næsten bare skal gøre. Man må nemlig aldrig helt glemme sit land – der siges ikke, at man skal være lige så nationalistiske som amerikanerne, men at hejse Danebrog engang i mellem er da en måde at vise folk, at man er stolt af at være dansker.

Mange danskere vil nok mene, at amerikanerne er meget nationalistiske, og det vil man bestemt også opleve, hvis man selv besøger USA og mærker den amerikanske kultur. Dog har danskere lidt en tendens til nogle gange at glemme deres land en smule. Nogle mennesker hejser aldrig deres Dannebrogsflag i haven, og det er virkelig en skam, for Dannebrog er så flot et flag, at man da skal have lov til at se på det. Om man har en vimpel, en stander, eller bare et helt normalt dansk flag, kan sådan set være ligegyldigt.

Her hos om-flag.dk tilbydes der mange forskellige varianter af flag. Søger man en vimpel, kan man få det. Søger man en stander kan man få det. Og søger man en helt normalt uldflag eller polyesterflag, kan man også anskaffe sig dét på om-flag.dk. Så vær den dansker, der hejser sit flag d. 6. februar, hvor hele Danmark fejere Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie. Vær med til at støtte dit land, og ikke kun d. 6. februar, men på alle flagdage på året. Det vil give en varm fornemmelse for folk, der cykler forbi, og det kan uden tvivl anbefales. Så gør dig selv og Danmark en tjeneste, og køb dit Danmarksflag her på om-flag.dk!