Luk

Fri fragt på ordrer over 500kr*
*Gælder ikke flagstænger og tilbehør

Danmarks befrielse er en officiel dansk flagdag

D. 5. maj år 1945 er uden tvivl en af de lykkeligste dage i Danmarkshistorien. Dette var nemlig dagen, Danmark blev befriet fra tyskerne, og selvfølgelig skal d. 5. maj af den grund være en officiel flagdag. Så det er derfor, du skal være den dansker, der hejser dit flag. Og sidder du i den situation, at du ikke allerede har et flag, så fat modet – om-flag.dk har det hele. Om det så er en vimpel, en stander, et flag i polyester eller et uldflag, du søger. Om-flag.dk vil have det, du skal bruge for at kunne fejre flagdagen d. 5. maj med manér. Man tror måske, det kun er busserne, der skal flage på flagdage, men dette er intet andet end en udbredt misforståelse. Man må aldrig glemme det land, man er født i, eftersom det er det land, der har givet én alle de muligheder, man i sit liv har og har haft.

Folk i USA er nogle af de mest nationalistiske mennesker i hele verden. Amerikanere er generelt utroligt glade for deres land og et eller andet sted er det vel et forbillede at have. Man ser dem synge nationalsangen til de store fodboldkampe, hvor alle står med deres hånd på deres hjerter og kigger på deres flag. Dette kan man som dansker til en hvis grad godt savne nogle gange, men det er netop på dage som de officielle flagdag, at vi har mulighed for at gøre noget som bare ligner dét amerikanerne gør. Og det er derfor, som skrevet før i artiklen, at du som dansker næsten er forpligtet til at hejse dit Dannebrogsflag, din vimpel, din stander eller hvad en for et flag, du har.

Synes du måske dit flag ikke passer helt til højden på din flagstang, er dette også et problem, du kan løse hos om-flag.dk. Mange vil nemlig gerne have, ens flag er større, jo større flagstangen er. Og her kan om-flag.dk hjælpe dig med at finde den størrelse flag, som passer præcis til din flagstang. Så gør dig selv den tjeneste og tjek om-flag.dk ud!